Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Under höstterminen 2020 kommer äntligen tävlingsverksamheten att kunna komma igång igen. Men möjligheterna gäller emellertid med stora begränsningar.
 
Jonas Nordfors från trampolinlandslaget, hade precis kommit igång riktigt ordentligt med serieträning inför årets viktigaste tävling. EM i trampolin skulle äntligen gå på hemmaplan – något hela landslaget såklart sett otroligt mycket fram emot.
 
Gymnastikförbundet bjuder in tränare, gymnaster, medicinska resurser samt övriga intresserade till ett webbinarium i augusti. Fokus ligger på den fysiska statusen hos dagens elitgymnaster inom truppgymnastiken.
 
Med anledning av Coronapandemin har styrelsen fattat beslut om att förbundsmötet 2020 kommer att genomföras i digital form.
 
Varmt välkommen den 1 september till ett direktsänt webbinarium om utmaningarna med hälsa och rörelse i vår gemensamma vardag.
 
 
 
Nu är de gemensamma reglerna för truppgymnastikens tävlingsnivåer 7-9 publicerade och en ny domarutbildning tas fram.
 
Igår blev Riksidrottsförbundet (RF) klara med fördelningen av det stödpaket om 500 miljoner idrotten fått med anledning av Covid-19. Tidigare har förbund och regioner fått sin andel och nu var det dags för föreningarna.
 
Idag har Riksidrottsförbundet (RF) meddelat hur de kommer fördela det stöd om 500 miljoner som idrotten fått tilldelat sig med anledning av Covid-19.
 
Folkhälsomyndigheten uppdaterar löpande sina riktlinjer med anledning av Covid-19. Med stöd av Riksidrottsförbundet tolkar Gymnastikförbundet vad dessa riktlinjer innebär för vår verksamhet.
 
Nu är det klart att SM och JSM i kvinnlig gymnastik kommer genomföras i höst den 9-11 oktober.
 
 
Uppvisningskommittén bjuder in till ett antal webbinarium framåt för att inspirera och stödja dig som ledare och tränare i en förening eller distrikts- eller regionsrepresentant för att utveckla verksamheten och erbjuda arenor för uppvisning.
 
Idag gratulerar vi Gymnastikförbundets styrelseledamot och vice ordförande Suz Lundvall som har anställts som professor vid Göteborgs universitet.
 

Postadress:
GF Pulsen - Gymnastik
Sarah Åhman, Prebendevägen 18
74381 Bälinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gfpulsen.se

Se all info